Tanfolyamot keres a folyamat optimalizálásában, a minőségben, a projektmenedzsmentben, a puha készségek fejlesztésében vagy más speciális témában? Az FB több mint 200 000 résztvevőt képzett 89% -os kielégítő arányal 1991 óta.

Az FBE tanfolyamokat tart nemcsak angol vagy német nyelven, hanem helyi nyelveken is. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a globális igazgatósági tagok és a közös vonalon dolgozók számára is biztosítsuk a tanfolyamot. De nem csak a beszélt nyelvet állítottuk be, hanem az információ átadás nyelvét is.

Témák a képzésre:
• Ha Lean menedzsment és folyamat optimalizálás képzést keres, itt választhatja ki a megfelelő témát.
• A minőséggel kapcsolatos témákat kérjük, nézze meg itt, és ha kifejezetten a Lean Six Sigma-t keres, ugorjon közvetlenül erre az oldalra.
• További információ a projektmenedzsmentről és a kapcsolódó tanfolyamokról itt található.
• Ha valamilyen alapvető puha készségfejlesztő képzésre, vezetői tréningre vagy coachingra van szüksége, látogasson el erre az oldalra.
• Kínálunk néhány különleges témát is. Látogasson el erre az oldalra, hogy áttekintést kapjon arról, hogy mely területeket érintjük különleges témáinkkal. Az Industry 4.0-val kapcsolatos témák esetén közvetlenül ugorhat erre az oldalra.
 A képzéssel és tanfolyamokkal kapcsolatos általános információk itt találhatók.

%MCEPASTEBIN%