fbe marlink

A Marlink a végpontok közötti összeköttetések és informatikai megoldások vezető szolgáltatója. Ahoz, hogy megbízható műholdas internetet biztosítson az óceáni körutazásra, vagy a távoli régiókra és helyekre való lefedettséghez, hibátlan infrastruktúrát, nagy rugalmasságot és kiváló ügyfélszolgálatot igényel.

Az általános cél a magas színvonalú globális ügyfélszolgálat és kommunikáció. E cél elérése érdekében fejlesztési program került kidolgozásra a felelős vezetőkkel együttműködve. A fejlesztési programot az ügyfélszolgálat és a hotline ynökök, az ügyfelekkel kapcsolatot tartó technikusok és szakemberek, valamint az ügyfél-adminisztráció munkatársai számára tervezték. Ez gyakorlatilag orientált oktató által irányított képzési modulokra van felosztva, és e-tanulási anyaggal támogatott. Az ügyfelek közötti kommunikáció magas szint biztosítása érdekében a programot a Marlink ügyfélközpontokban telepítik Európában (Szlovákia, Franciaország, Hollandia, Norvégia), Ázsiában (Szingapúr) és az USA-ban (Houston).

Annak ellenére, hogy a fejlesztési program két évig tart (2018 és 2019), nagyon örülünk, hogy a résztvevők elismerése és visszajelzése már most nagyon pozitív.Az ügyfélkommunikáció elért fejlesztései hozzájárultak az ügyfelek visszajelzéseinek trendjeihez és az üzleti tapasztalatok méréséhez.

Blaise Francisco, Program Manager for Operations, Marlink BV: "Az FBE-vel folytatott együttműködés szintje, szakértelmükkel és a képzések jobb élményének megteremtésére irányuló folyamatos erőfeszítésekkel együtt, nagyon sikeres partnerkapcsolatot eredményezett. A résztvevők nagyon pozitív pontszámot adtak a képzésnek, és azóta többet kérnek. "